+386 2 250 57 50   |   +386 2 250 57 60   |   info@tend.si   |   orgtend

Za podporo strankam in tehnično pomoč nas pokličite
na telefonsko številko +386 2 250 57 50.

Tehnični oddelek:
podpora@tend.si

Spletni oddelek:
web@tend.si

PODPORA  
 

Tend pomaga tudi v času novega koronovairusa.

Podjetje TEND pri svojem poslovanju, čuti odgovornost, da je redno dejavno na dobrodelnem področju.

Z našim dobrodelnim udejstvovanjem želimo doseči občutne spremembe na boljše, zato smo tudi v obdobju krize z novim koronavirusom priskočili na pomoč našemu dolgoletnemu poslovnemu partnerju – Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor, ki v teh težkih časih COVID-19 pandemije, opravlja neprecenljivo delo za vse nas.

V Urgentnem centru smo prostovoljno posodili in namestili termovizijsko kamero Mobotix Mx-M16TB-R079, ki omogoča merjenje temperature obraza ob vstopu. Kamera ob morebitni zaznavi povišane temperature, ta dogodek naznani s kratkim piskom in sporočilom v sprejemno pisarno. Termovizijska kamera je postavljena v okolje le kot dodatna pomoč pri zaznavi morebitne  povišane temperature osebe, ki vstopa v posebno občutljiva območja v bonišnici in ne kot edini način merjenja temperature mimoidočih.

Enak model kamere je prav tako zelo uporaben za zaznavanje povišanih temperatur v določenih industrijskih procesih (pregrevanje motorjev...), zelo hitro zaznava dvig temperature in s tem preprečitev samovžigov na deponijah in seveda za nadzor objektov in okolice v popolni temi.
 

mx Thermal Technology Quick


« Nazaj
VarnostInfrastrukturaOblakSpletO podjetju Kontakt Novice

ORG. TEND d.o.o.
Kraljeviča Marka ulica 19
2000 Maribor, Slovenija ++386 2 250 57 50 ++386 2 250 57 60 info@tend.si