Zgodba

"Prenova informacijskega sistema"

Uvedba Microsoft Windows Small Business Server 2003 v podjetju Hmezad Trgovina d.o.o.


Problem ...

S potrebo po prenovi aplikacije za poslovanje so se v podjetju Hmezad Trgovina odločili za prenovo celotnega informacijskega sistema.

 

V podjetju so želeli prenovo delovnih postaj za zaposlene, ureditev elektronskih komunikacij med zaposlenimi, osrednje shranjevanje podatkov ter vzpostavitev povezav do poslovnih enot po Sloveniji.

 

... in rešitev

V sodelovanju s podjetjem org.TeND so se odločili za izgradnjo rešitve na platformi Microsoft Windows Small Business Server 2003, ki jim nudi skupni dostop do interneta in elektronsko pošto ter, najpomembnejše, orodje za skupno shranjevanje podatkov.

Z vzpostavitvijo elektronskih komunikacij so v podjetju Hmezad Trgovina d.o.o. povečali produktivnost zaposlenih, prav tako pa so izboljšali varnost in dostopnost do kritičnih poslovnih podatkov (tudi do poslovnih enot po Sloveniji).

 

Z uvedbo sistema na platformi Microsoft Small Business Server 2003 so uspeli izboljšati tako interno komunikacijo kot tudi komunikacijo z zunanjimi strankami ter partnerji. Uspešno izvedena prenova informacijskega sistema pa jim omogoča predvsem uporabo nove aplikacije za poslovanje, elektronske komunikacije ter varnost in dostopnost kritičnih poslovnih podatkov.


Partnerji ORG. TEND
siterip.biz