Zgodba

"Ko prehod na novo tehnologijo več ne predstavlja več težave"

Uvedba Microsoft Windows Small Business Server 2003 v podjetju Dom Smreka d.o.o.


Problem ...

V podjetju Dom Smreka d.o.o. so se soočili z težavami "zastarelega" informacijskega sistema (nefleksibilno omrežje, nezmožnost nadgradnje obstoječe opreme, zastarelost poslovne aplikacije, ..).

Imeli so zelo omejeno elektronsko komunikacijo s partnerji in strankami. Oddaljene lokacije niso bile povezane z upravo, prav tako niso imeli pregleda nad poslovanjem oddaljenih enot.

 

V podjetju so želeli popolno zamenjavo informacijskega sistema z začetkom pri omrežnem ožičenju in koncem pri sodobnem in konkurenčnem sistemu.

 

... in rešitev

V sodelovanju s podjetjem ORG.TEND d.o.o. so se v podjetju Dom Smreka d.o.o. odločili za izgradnjo rešitve na platformi Microsoft Windows Small Business Server 2003, ki jim služi primarno kot platforma za novo poslovno aplikacijo, sekundarno pa za e-komunikacije, shranjevanje in varnost podatkov.

S prenovo informacijskega sistema so v podjetju Dom Smreka d.o.o. izboljšali komunikacijo s strankami in partnerji, povečali so produktivnost in odzivnost svojih zaposlenih ter pridobili nadzor nad oddaljenimi enotami (poslovalnicami).


Partnerji ORG. TEND
siterip.biz