Sporočilo za medije

09.03.2007


Vabilo na prodajno-tehnično predstavitev MicroWorld Technologies Inc.Podjetje ORG.TEND d.o.o. je edini pooblaščeni distributer za programske rešitve Microworld, ki zajemajo spekter rešitev:

  • eScan (zanesljiva in napredna antivirusna in "content security" rešitev, razvita za zaščito strežnikov in delovnih postaj).
  • MailScan (svetovno prva in najnaprednejša "Real-Time Antivirus and Content Security" rešitev, ki izvaja filtriranje vsebine in skeniranje virusov na vašem poštnem strežniku).
  • X-Spam za Exchange 2000/2003 (visoko prilagodljiva Anti-Spam programska oprema, ki zaščiti Microsoftove Exchange strežnike pred spamom).
  • eConceal firewall (Visoko napredna varnostna rešitev namenjena zaščiti vašega notranjega omrežja pred vdori z interneta).

 

Za vse, ki Vas zanimajo sodobne in zanesljive varnostne rešitve, pripravljamo prodajno-tehnično predstavitev, ki bo v petek, 16. marca 2007, na lokaciji podjetja ORG.TEND d.o.o., Kraljeviča Marka ulica 19, v Mariboru.

 

 

Naš gost bo g. Martin Luis Swapnil iz MicroWorld Technologies Inc. iz Indije, ki bo med drugim tudi prikazal učinkovitost in konkurenčno primerljivost Microworld-ovih rešitev v praksi (Case Study).
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz