Sporočilo za medije

07.01.2005

Podjetje ORG. TEND v novih poslovnih prostorih

(Maribor, 7. januar 2005) Podjetje za sistemsko integracijo informacijske tehnologije ORG. TEND je sinoči odprlo nove poslovne prostore, kjer je odslej tudi nov sedež podjetja.

V bivši stavbi Mariborske tekstilne tovarne na Ulici Kraljeviča Marka 19 v Mariboru so na skoraj 1000 kvadratnih metrih uredili sodobne delovne prostore in izobraževalno središče. Novi poslovni prostori so posledica rasti podjetja, ki se je v petih letih svojega delovanja razvilo v eno uspešnejših slovenskih ponudnikov celovitih poslovno informacijskih rešitev.

ORG. TEND je v tem obdobju opravljal storitve za več kot 200 podjetij in pridobil pomembne statuse - IBM Business Partner, Microsoft Certified Partner ter Cisco Premier Partner. Podjetje uspešno sodeluje tudi z drugimi uglednimi ponudniki informacijskih tehnologij, kot so Mobotix, SurfControl ter skupaj z družbo Telekom Slovenije, d.d., izvaja projekt postavitve teletočk v Sloveniji.

Files:

TeND_v_novih_prostorih.doc35 K