Sporočilo za medije

21.12.2004


ORG. TEND okrepil strateško parnerstvo z družbo Mobotix


Nova IP videonadzorna tehnika Mobotix bo na slovenskem trgu dosegljiva od začetka naslednjega leta


(Maribor, 21.12.2004) Slovenska podjetja bodo imela odslej še več izbire pri uvajanju celovitih rešitev za večjo varnost in optimizacijo poslovnih procesov v podjetjih. Podjetje za sistemsko integracijo informacijske tehnologije org. TeND bo namreč v začetku prihodnjega leta začelo tržiti nove modele varnostnih kamer Mobotix D10 Dual fixDome ter V10 Vandal-proofed Camera in novo različico programske opreme MxPEG viewer. Podjetje org. TeND je strateški partner družbe Mobotix na področju videonadzorne tehnike ter od leta 2002 edini pooblaščeni distributer kamer Mobotix v Sloveniji, na Hrvaškem in državah bivše Jugoslavije. Podjetje org. Tend s strateškim partnerstvom z družbo Mobotix nadgrajuje svojo ponudbo varnostnih rešitev in rešitev za varovanje poslovnih informacij. V skladu s svojo razvojno strategijo na tem področju org. TeND podjetjem omogoča tudi implementacijo celovitega sistema za varovanje informacij ter uvajanje varnostnega standarda BS7799.

 

Glavne novosti v programu varnostnih kamer je družba Mobotix predstavila na nedavni konferenci v nemškem Kaiserslauternu. Konference so se udeležili tudi strokovnjaki podjetja org. TeND, ki so se skupaj z več kot sto partnerji s celega sveta seznanili s ključnimi novostmi na področju trženja in uvajanja varnostnih rešitev ter uspešno zaključili tehnično in prodajno izobraževanje.

 

Trend povpraševanja in prodaje dokazuje, da se tudi slovenska podjetja vse bolj zavedajo pomena varnosti in nadzora v poslovanju. V Sloveniji z varnostnimi rešitvami Mobotix oskrbujemo že več kot 15 podjetij. Samo v letu 2004 je prodaja teh rešitev v primerjavi z letom 2003 porasla kar za 254 odstotkov, kar je približno 6 krat več kot je povprečna rast prodaje v drugih državah.


Files:

TEND-Mobotix.doc57 K

Partnerji ORG. TEND
siterip.biz