Sporočilo za medije

22.09.2005


ORG. TEND in Telekom - partnerja na področju varnostnega nadzora


Maribor, 22. 9. 2005 - ORG. TEND, podjetje za sistemsko integracijo informacijske tehnologije, je nedavno zaključil z namestitvijo kamer za videonadzor v nekaterih enotah delniške družbe Telekom Slovenije.


Nameščene kamere so iz družine IP videonadzorne tehnike Mobotix, ki jo podjetje ORG. TEND kot pooblaščeni distributer trži v Sloveniji, na Hrvaškem in državah bivše Jugoslavije.  Gre za pilotski projekt obeh družb, ki dobro sodelujeta tudi na drugih področjih informacijske tehnologije. Telekom Slovenije je s tem projektom nadgradil obstoječi nadzorni sistem, ki ga v podjetju upravljajo v skladu z varnostno politiko.

 

V Telekomu Slovenije so s projektom pridobili učinkovit, energetsko varčen in enostaven sistem spremljanja in nadzora. Predstavniki Telekoma so pred odločitvijo za ta projekt obiskali podjetje Mobotix v Kaiserslauternu (Nemčija), kjer so se prepričali, da jim bo podjetje z znanjem in proizvodnimi kapacitetami lahko dolgoročno zagotavljalo razvoj tehnologije; ORG. TEND pa bo kot Mobotixov strateški partner zagotovil dolgoročno podporo pri uvajanju in vzdrževanju celotnega sistema.

 

 


Files:

ORG.TEND_in_Telekom-sporocilo_za_medije-23-9-2005.doc72 K

Partnerji ORG. TEND
siterip.biz