O podjetju

ORG. TEND - evolucija informacijskih sistemov

Vsem, ki iščete načine, kako izboljšati poslovne procese v vašem podjetju, podjetje ORG. TEND d.o.o. ponuja odgovore: kakovostne in učinkovite informacijske rešitve, storitve ter računalniško opremo. Če je vaše podjetje malo, srednje ali veliko, proizvodno ali storitveno - za vas bomo razvili, implementirali in integrirali informacijsko tehnologijo, ki bo povzročila evolucijo poslovnih procesov v vašem podjetju.

 

To našo usmeritev smelo izraža tudi pozicijski slogan - evolucija, ki ga je ORG. TEND začel uporabljati skupaj s prenovljeno celostno grafično podobo ob praznovanju 5 let svojega delovanja.

 

Enako kakovostno izvedemo zahtevnejše sistemske integracije, v katerih združujemo več področij našega dela, in tudi manj kompleksne projekte za vaše manjše zahteve po informacijski tehnologiji in opremi. Vse rešitve, ki jih ponujamo, so plod lastnega znanja in razvoja ali izdelki partnerjev, ki so našemu podjetju zaupali zastopanje na določenem trgu. Od svoje ustanovitve v letu 1999 se je ORG. TEND razvil v iskano ter referenčno podjetje v svoji dejavnosti. Prepričali vas bomo zakaj.

 

Partnerji ORG. TEND
siterip.biz