Novica

27.03.2015


Zgodilo se je: MOBOTIX NPC 2015 – Bukarešta, RomunijaMed 25. 3. in 27.3. smo bili prisotni že na tradicionalnem letnem srečanju MOBOTIX partnerjev in uporabnikov v regiji vzhodne in južne Evrope (Slovenija, Hrvaška, Bolgarija, Srbija, Romunija …). Dogodka se je udeležilo približno 140 udeležencev.

 

Predstavljenih je bilo kar nekaj novosti, izpostavimo lahko delitev MOBOTIX produktov na 3 ravni (notranje, zunanje in termične). Notranje kamere so dobile novega člana in sicer C25 kamero. Je notranja varianta Q25 kamere. V juliju pa pričakujemo še P25, ki pa bo notranja varianta D25 kamere. Zunanje kamere so bile deležne posodobitev v samem senzorju, ki je sedaj opcijsko tudi 6MP in z Moonlight tehnologijo tudi veliko bolj občutljiv kot standardni 5MP senzor. Na aplikativni strani se v hemisferične kamere vrača analitika ter predstavljen je bil nov nadzorni center , ki bo nadomestil MxCC in ga pričakujemo v začetku maja.

 

Za kakršna koli vprašanja smo vam seveda na voljo in bomo z veseljem pomagali. Dosegljivi smo na telefonski številki 02 250 57 55 ali e-poštnem naslovu mobotix[@]tend.si.

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz