Novica

02.04.2015


Zgodilo se je: Cyberoam poslovni zajtrkSpoštovani,

 

Za nami je uspešno izveden Cyberoam poslovni zajtrk – zajtrk z vizijo.

Udeležencem smo predstavili in demonstrirali zakaj Cyberoam-ove UTM naprave sodijo med top 5 rešitev po Gartnerju, in se uvrščajo med vizionarje za zaščito in varovanje omrežij. Udeleženci so se tako seznanili z novimi možnostmi varovanja poslovnih omrežij, dobili so dodaten pogled na razumevanje ter soočanje z vsakodnevnimi varnostnimi izzivi.

 

Cyberoam s svojimi produkti zagotavlja celovito zaščito omrežja, kamor sodijo požarni zid naslednje generacije, varovanje pred spletnimi nevarnostmi in škodljivo programsko opremo, zaščito pred spletnimi aplikacijami, zaščito e-pošte, zagotavlja varno povezovanje na oddaljene lokacije (VPN), preprečuje odtekanje podatkov. Kot glavna prednost pred konkurenčnimi produkti pa je izpostavljena patentirana »layer 8« zaščita in možnost nastavljanja varnostnih politik na nivoju posameznega uporabnika (identity based policies).

Podrobnosti so dosegljive na http://www.tend.si/cyberoam in http://www.cyberoam.com.

 

Za kakršna koli vprašanja smo vam seveda na voljo in bomo z veseljem pomagali. Dosegljivi smo na telefonski številki 02 250 57 55 ali e-poštnem naslovu cyberoam[@]tend.si

 

Lep pozdrav

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz