Novica

24.03.2014


VABILO na BREZPLAČEN SEMINAR - Sestankujte učinkovito in izvajajte naloge s sodobnim pristopom


Sestankujte učinkovito in izvajajte naloge s sodobnim pristopom


Prihranite čas in denar – s sodobnim in cenovno optimalnim pisarniškim pristopom boste prihranili pri investicijah ter povečali časovno in stroškovno učinkovitost dogovarjanja poslov, izvajanje in sledenje učinkom pa bo enostavno in v korist vašega podjetja.

 

Na brezplačnem seminarju vam bomo pokazali, kako boste v dogovarjanju sestankov bolj učinkoviti in prilagodljivi, kako boste imeli boljši nadzor nad izvajanjem nalog in pregled nad dogajanjem, ter kako boste bolj okretni pri poslovanju, saj boste z novo poslovno mobilnostjo imeli dostop do poslovnih dokumentov vedno in povsod.

 

Pokazali vam bomo, kako učinkoviteje sodelovati s sodelavci, partnerji in strankami! Pojasnili vam bomo, kakšne so dobre prakse in čemu se je dobro izogniti.

 

Vse rešitve, s katerimi boste prihranili čas in izboljšali svoje poslovanje, boste lahko preizkusili tudi sami na najsodobnejših mobilnih napravah.

 

Pridružite se nam – skupaj bomo začrtali smer sodobne učinkovitost!

 

 

MARIBOR

 

Datum in čas dogodka: četrtek, 3. aprila 2014, od 9.00 do 13.00 ure

Lokacija: Hotel City, Ulica Kneza Koclja 22, 2000 Maribor

Cena: Seminar je brezplačen!

 

 

PROGRAM

 

  9:30 – 10:00

Sprejem in zajtrk

10:00 – 10: 10

Uvodni pozdrav (Aleš Polajnko in Bojan Krajnc, ORG. TEND d.o.o.)

10:10 – 11:15

Kako povečati produktivnost in mobilnost z uporabo sodobne in inovativne pisarniške rešitve? (Mirjana Štih, projektna vodja, ORG.TEND d.o.o., Denis Škorc, produktni vodja, ORG. TEND d.o.o.).

 

Izognite se težavam pri organizaciji urnikov.

 

Z lahkoto koordinirajte in organizirajte sestanke, urejajte skupne dokumente in sestankujte preko spleta tudi, kadar niste v pisarni. Poenoten elektronski rokovnik na vseh napravah – od računalnika do pametnega telefona – Vsi podatki, vedno priročno dostopni.

11:15 – 11:30

Prihranki z boljšo komunikacijo in organizacijo dela - Kako so v farmacevtsko/tehnološkem podjetju Merel z Office 365 uspešno prihranili strošek z reorganizacijo IT-okolja (Denis Škorc, produktni vodja, ORG. TEND d.o.o.)

11:30 – 11:45

Odmor

11:45 – 12:05

Kako smo tudi s pomočjo rešitev iz oblaka postali prva visokošolska inštitucija v Sloveniji z mednarodnim certifikatom UNIQUE za odličnost v e-študiju? (Bogdan Škof, DOBA fakulteta)

12:05 – 12:30

Urejeno varnostno shranjevanje podatkov – ogledalo podjetja in izraz poslovne ter etične odgovornosti! (Boštjan Oblak, iStor)

12:30 -

Preizkus sodobnih tehnologij na najnovejših mobilnih napravah

 

Druženje in neformalen posvet s strokovnjaki

 

ZAKLJUČEK in pogostitev za »prste polizat« (kulinarični mojstri hotela City)

 

Prijavite se že danes!

 

Prijavite se že danes, število mest je omejeno. Za vsa morebitna dodatna vprašanja smo na voljo tudi na telefonski številki 02 250 57 55 ali preko e-pošte prodaja[@]tend.si.

 

Veselimo se srečanja z vami!

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz