Novica

11.03.2015


VABILO: Cyberoam poslovni zajtrk – zajtrk z vizijo!Spoštovani,

 

Vljudno vabljeni na brezplačen poslovni zajtrk, kjer se boste seznanili z aktualnimi izzivi s področja varovanja poslovnih omrežij, in kako vam lahko pri tem pomagajo Cyberoam UTM naprave naslednje generacije.

 

Cyberoam-ove UTM naprave sodijo med top 5 rešitev po Gartnerju, in se uvrščajo med vizionarje za zaščito in varovanje omrežij.  Med vizionarje jih uvršča patentirana "Layer 8" tehnologija, ki omogoča nastavljanje pravil ter spremljanje aktivnosti na nivoju uporabnika - "user identiy based security".

 

Ne glede na to, ali ste končni uporabnik, IT svetovalec, se ukvarjate z varovanjem omrežij, partner, ki prodaja varnostne rešitve ... Pridite in se seznanite z novimi možnostmi varovanja poslovnih omrežij. Udeležba na dogodku vam bo prinesla dodaten pogled na razumevanje in soočanje z varnostnimi izzivi, izvedeli pa boste vse o tem, kako na le-te odgovarjajo in vam lahko pomagajo Cyberoam UTM naprave.

 

BREZPLAČNA REGISTRACIJA

 

Lokacija: Brezovica pri Ljubljani (Poslovna hiša Unija), Tržaška cesta 515

Datum: 26. Marec 2015

Čas: 09:00 - 12:00

 

Število udeležencev je omejeno, zato vas prosimo, da opravite brezplačno registracijo in potrdite svojo prisotnost že danes!

 

Za vsa dodatna vprašanja in prijave so možne na cyberoam[@]tend.si ali telefonski številki

02 250 57 55.

 

Agenda in ostale podrobnosti so na voljo na: http://www.tend.si/cyberoam.html

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz