Novica

14.01.2014


Office 365 oz. kaj moram vedeti o Office 365? (1. del)V zadnjem času ste najverjetneje ogromno slišali na temo oblačne storitve Office 365. Verjamemo, da se informacije in razlage razlikujejo od vira do vira, zato smo se odločili, da vam v nekaj delih razložimo oz. predstavimo glavne prednosti in funkcionalnosti, ki jih prinaša uporaba najnovejših Microsoftovih tehnologij. Izvedeli boste kako ste lahko maksimalno mobilni, učinkoviti, hkrati pa še prihranite.

 

Office 365 je storitev v oblaku, ki teče na Microsoftovih strežnikih, in vam zagotavlja dostop od kjerkoli do znanih Office orodij, poslovne e-pošte, omogoča organizacijo spletnih konferenc ter druge IT-storitve.

 

Storitev je na voljo v različnih paketih z različnimi funkcionalnostmi, tako da lahko vsako podjetje izbere svojim potrebam prilagojen paket. Več o paketih bomo napisali v eni izmed prihodnjih izdaj teNdOVIC.

 

Kaj vse vam omogoča Office 365?

 

  • Dodajte še več moči orodjem Office, ki jim že zaupate - delajte od koderkoli z Office programi in dostopajte do Wordovih, Excelovih in PowerPointovih dokumentov v vseh napravah, osebnih računalnikih, računalnikih Macintosh ter preko mobilnih naprav.
  • Dostopajte do e-pošte in koledarjev na poti - naj bodo vsi obveščeni o vsem s pomočjo e-pošte in koledarjev v skupni rabi s sodelavci.
  • Delajte bolje s skupno rabo datotek - sodelujte s sodelavci, partnerji in strankami s pomočjo dokumentov, ki so vedno posodobljeni in dostopni skoraj povsod.
  • Varnost in zasebnost - vaši podatki so vaši. Microsoft ne pregleduje e-pošte za namene oglaševanja. Na tem področju je vodilni pri zasebnosti, preglednosti, varnosti in skladnosti z različnimi predpisi.
  • Konference so postale preproste - povežite se takoj ali gostujte spletna srečanja več udeležencev z videokonferenco v HD-ločljivosti, ustvarjanjem zapiskov v realnem času in skupno rabo zaslona.
  • Ustvarite spletno mesto - spletno mesto, ki ga je enostavno nastaviti in posodabljati, brez stroškov gostovanja.
  • Razširite doseg s programi Office Web Aps - ustvarjajte, hranite, urejajte in dajte v skupno rabo Officeove dokumente kar preko spletnega brskalnika. Tako bodo tudi na voljo povsod, kjer boste vi ali vaši sodelavci.

 

Za vsa dodatna vprašanja in nasvete smo vam na voljo na 02 250 57 55 ali preko e-pošte na prodaja[@]tend.si.

 

Veselimo se vaših vprašanj!

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.

 

 
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz