Novica

14.05.2013


Lenovo ThinkPad - Ali ste vedeli?Prenosniki Lenovo serije ThinkPad že nekaj časa sodijo v sam vrh najbolj vzdržljivih poslovnih prenosnikov. Spodaj si preberite nekaj nadvse zanimivih dejstev, ki dokazujejo izjemno kvaliteto prenosnikov, dobili pa boste tudi nekaj razlogov, zakaj izbrati prenosnik Lenovo ThinkPad, ko boste razmišljali o nakupu novega prenosnika!

ALI STE VEDELI?

Utrjevanje in izboljševanje varnostne kletke , vgrajene v vse modele prenosnikov ThinkPad, je pripomoglo k temu, da so ti prenosniki danes izredno odporni na udarce. Ohišje sestavljeno iz kombinacije magnezija in karbonskih vlaken, je sorodno rešitvam, ki jih uporabljajo vojaška letala ter bolidi Formule 1.

ALI STE VEDELI?

Prenosniki ThinkPad imajo 100-odstotni tržni delež v vesolju. So namreč edini prenosniki, ki izpolnjujejo stroge standarde ameriške vesoljske agencije NASA. Na vesoljskih odpravah astronavti prenosnike ThinkPad uporabljajo za beleženje vseh pomembnih dogodkov, zato so nepogrešljivi sopotniki.

ALI STE VEDELI?

Snežni tabor na gori Everest je pogosto dom prenosnikov ThinkPad. Slednji so kot eni redkih na svetu dokazali, da brezhibno delujejo tudi v najzahtevnejših pogojih. Vrsta inovacij, kot so tipkovnica, odporna proti politju, tehnologije varovanja pred padci in udarci ter trdna varnostna kletka prenosnika, skrbijo za to, da so prenosni računalniki ThinkPad robustnejši.

ALI STE VEDELI?

Testiranja, ki jih za svojo opremo zahteva ameriška vojska, so med najzahtevnejšimi na planetu. Uspešno jih prestane le peščica prenosnih računalnikov, saj so podvrženi ekstremnim pogojem, v katerih se morajo dokazati z brezhibnim delovanjem. ThinkPad prenosniki so tako odporni na udarce, vlago, prah, vibracije in ekstremne temperature. Z vami so v dobrem in slabem, zato se nanje lahko zanesete.

ALI STE VEDELI?

Projekt Vortex2, eden največjih poizkusov človeka, da preuči delovanje tornadov, v svoji misiji uporablja prenosnike ThinkPad, računalnike ThinkCentre ter monitorje ThinkVision. Računalniki morajo zanesljivo delovati tudi v najbolj ekstremnih razmerah na terenu, saj zbirajo podatke in beležijo premikanje zraka znotraj tornada, s čimer želijo znanstveniki razvozlati, kako ti uničujoči vetrovi nastajajo.

ALI STE VEDELI?

Preizkusila sta jih tudi Tomo Križnar in Zvone Šeruga na svojih popotovanjih po Afriki.

»Lenovo ThinkPad je krasen in čudovit, predvsem pa neverjetno trpežen. Štiri mesece preverjeno na afriških cestah. In dela!«
Zvone Šeruga, svetovni popotnik

»Lenovo ThinkPad prenosnik mi je služil kot najboljši način pošiljanja poročil iz okupiranega, obleganega Darfurja. Ne peščeni viharji, ne vročina, ne doba deževne dobe ga niso ustavili.«
Tomo Križnar, humanitarni delavec

 


Za vsa dodatna vprašanja in informacije, ali izdelavo ponudbe smo vam seveda na voljo in bomo z veseljem pomagali. Pokličite nas na 02 250 57 55 ali nam pišite na prodaja[@]tend.si
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz