Novica

20.08.2015


IT strokovnjaki so izbrali - Cyberoam UTM CR1000iNG-XP


Priznan spletni portal za analize in teste IT strojne in programske opreme - IT PRO, je Cyberoam UTM napravi CR1000iNG-XP podelil vseh 5 možnih zvezdic in jo označil kot prva izbira IT profesionalcev med UTM napravami.


Naprava je skupaj z 1-letno naročnino, »Total Value Subscription – protivirusna zaščita, antispam zaščita, IPS, filtriranje in blokiranje spletnega prometa in kategorij …«, na voljo po izjemno konkurenčni ceni in nudi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

 

Glavne prednosti:

 

 

  • Enostavna implementacija in konfiguracija
  • Top performance (hitrost delovanja in prepustnost spletnega prometa)
  • Nastavljanje varnostnih politik na nivoju uporabnika
  • Vključeno napredno poročanje

 

 

Celoten pregled in ocena IT PRO je na voljo tukaj: http://www.itpro.co.uk/security/25030/cyberoam-cr1000ing-xp-review

 

Cyberoam s svojimi produkti zagotavlja celovito zaščito omrežja, kamor sodijo požarni zid naslednje generacije, varovanje pred spletnimi nevarnostmi in škodljivo programsko opremo, zaščito pred spletnimi aplikacijami, zaščito e-pošte, zagotavlja varno povezovanje na oddaljene lokacije (VPN), preprečuje odtekanje podatkov. Kot glavna prednost pred konkurenčnimi produkti pa je izpostavljena patentirana »layer 8« zaščita in možnost nastavljanja varnostnih politik na nivoju posameznega uporabnika (identity based policies).

 

Vse ostale dodatne informacije in podrobnosti so dosegljive na http://www.tend.si/cyberoam in http://www.cyberoam.com.

 

Za kakršna koli vprašanja smo vam seveda na voljo in bomo z veseljem pomagali. Dosegljivi smo na telefonski številki 02 250 57 55 ali e-poštnem naslovu cyberoam[@]tend.si.

 

Lep pozdrav,

 

Ekipa ORG. TEND d.o.o.
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz