Dogodek

Strokovnjaki podjetja ORG. TEND kot gostujoči predavateljiStrokovnjaki podjetja ORG. TEND, d.o.o., kot gostujoči predavatelji na enem izmed največjih IT dogodkov za nevladne organizacije.

 

Microsoft Slovenija skupaj z nevladnima organizacijama MISSS in OZARA SLOVENIJA v sklopu Festivala LUPA organizira dogodek Dan ugodnosti za nevladne organizacije, kjer predstavlja možnosti donacije programske opreme (operacijski sistem Windows, Office in mnogi drugi produkti) za nevladne in neprofitne organizacije. Na dogodku imate možnost izvedeti, kako lahko brezplačno ali z minimalnim vložkom nadgradite svoj obstoječi IT ali pa legalizirate programsko opremo.

 

Z veseljem vam sporočamo, da bodo na dogodku predavali tudi strokovnjaki podjetja ORG. TEND, in sicer v petek, 16. 9. 2011, s pričetkom ob 11.30 uri, v prostorih Mestnega muzeja na Gosposki 15 v Ljubljani, kjer bo potekal dogodek Dan ugodnosti za nevladne organizacije. Naslov predavanja, ki ga bodo izvedli naši strokovnjaki, se glasi: Uporabnost naprednih tehnologij v večji nevladni organizaciji: OZARA SLOVENIJA.

 

Če za ta dan še nimate načrtovanih obveznosti, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in se seznanite z najsodobnejšimi IT tehnologijami!

 

Naj še omenimo, da sta častna pokrovitelja dogodka dr. Danilo Türk, predsednik Republike Slovenije in g. Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana.

 

V nadaljevanju predstavljamo agendo in podrobnejše informacije o dogodku:

 

11.00 – 11.10 Uvod

11.10 – 11.30 Tehnološka juha po vašem okusu: predstavitev programa TechSoup

11.30 – 11.50 Uporabnost naprednih tehnologij v večji nevladni organizaciji: OZARA SLOVENIJA

11.50 – 12.10 Uporabnost naprednih tehnologij v manjši nevladni organizaciji: MISSS

12.10 – 12.30 ODMOR

12.30 – 13.00 Predstavitev Live storitev, brezplačne storitve

13.00–14:00 Posodobite vaš IT in prihranite do 95%, registrirajte se tukaj/zdaj, vprašajte Microsoftove strokovnjake in naročite želene produkte že danes ...

 

V prvem delu bo predstavljen Microsoftov program donacije programske opreme za nevladne organizacije, skozi katerega lahko nadgradite svoja obstoječa IT orodja ali legalizirate morebitno piratsko opremo, naloženo na vaših računalnikih. Na primeru dveh nevladnih organizacij, ki sta že izkoristili prednosti programa, bo pokazano, kako in s kolikšnimi vložki to lahko storite danes!

 

S predstavitvijo študije primera društva OZARA SLOVENIJA bodo predstavljene uvedene IT novosti za večjo organizacijo, njihove prednosti in slabosti. Prav tako bo prikazana možnost povezav s Techsoup-om in hrambo podatkov v oblaku in drugih storitev, ki so uporabnikom na voljo brezplačno in so uporabne predvsem za manjše nevladne organizacije.

 

Drugi del bo usmerjen v prakso, malim nevladnim organizacijam bodo pokazane brezplačne možnosti uporabe računalništva v oblaku (kreiranje poštnega predala, možnost izmenjave dokumentov in sodelovanje med različnimi skupinami, hrambo podatkov ...). Na dogodku se boste lahko priključili programu TechSoup, na voljo pa vam bomo tudi za vsa morebitna vprašanja.

 

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz