Dogodek

ORG.TEND na dogodku "Forum: zajem, arhiviranje, upravljanje in hramba podatkov"Še slab mesec nas loči od  dogodka Forum: ZAJEM, ARHIVIRANJE, UPRAVLJANJE in HRAMBA PODATKOV.

Na dogodku 7. maja (Ljubljana, Gospodarsko razstavišče), ki ga organizira podjetje PALSIT d.o.o., se bo kot eno vodilnih na tem področju predstavilo tudi podjetje ORG. TEND d.o.o.

 

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA!

 

Dogodek, ki je namenjen vsem, ki v podjetjih in ostalih organizacijah skrbite za elektronsko arhiviranje dokumentov, upravljanje in hrambo podatkov, prinaša veliko zanimivih predavanj.

 

V uvodnem delu bo o trendih na področju elektronske hrambe v digitalni obliki predaval Vladimir Žumer, Arhiv Republike Slovenije.

 

Podjetje ORG. TEND  se bo predstavilo s predavanjem Vaši podatki so pomembni. Ne zaupajte jih komurkoli! , predaval bo Tadej Kosmačin.

Povzetek vsebine: Varovanje digitalnih podatkov je zahtevna naloga, še posebno, če se podatki nahajajo na več  strežnikih, na delovnih postajah, v oddaljenih pisarnah po vsem svetu in na številnih prenosnikih.

 

Kako varno so shranjeni vaši podatki?

 

Rešitev DataStore predstavlja zanesljivo, centralizirano rešitev za varnostno kopiranje, ki odgovornim za IT in lastnikom podjetij odpravi večino skrbi povezanih z zaščito najpomembnejšega imetja njihovih organizacij - podatkov.

 

Ne zamudite in se nam pridružite 7. maja ob 9.00 na Gospodarskem raztavišču.

 
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz