Dogodek

ORG. TEND na 15. Microsoft NT konferenciPortorož, kongresni center hotelov Bernardin, 24 – 27. maj 2010

 

NT konferenca je največja slovenska poslovna in tehnološka konferenca, na kateri se razvijalci, strokovnjaki za informacijske tehnologije in odločevalci letno seznanjajo z najnovejšimi tehnologijami, rešitvami in storitvami. Slogan 15. NT konference je »Kjerkoli. Kadarkoli.«, saj so osrednja tema letošnje konference rešitve, storitve, izdelki in tehnologije, ki omogočajo dostop do informacij in podatkov kjerkoli in kadarkoli. 

 

Na NT konferenci ne gre le za izobraževanje in predavanja, temveč tudi za druženje in izmenjavo izkušenj vrhunskih strokovnjakov IT. Družabni dogodki, priložnosti za osebne pogovore in poglobljene delavnice odpirajo pot za iskanje inovativnih rešitev na številne izzive, s katerimi se srečujemo v teh negotovih razmerah. NT konferenca tako ni le Microsoftov dogodek, temveč dogodek celotne informacijske panoge in zbor najbolj inovativnih in strokovnih posameznikov.

 

Podjetje ORG. TEND se bo predstavilo s predavanjem:

 

Ko CRM postane xRM v izobraževalni ustanovi

Predstavljen bo celovit projekt uvedbe Microsoft CRM 4.0, ki vključuje 

  • analizo procesov,
  • prilagoditve,
  • integracije,
  • izobraževanje uporabnikov in
  • prehod v uporabo.

 

Posebno pozornost bomo posvetili integraciji z obstoječimi aplikacijami za evidenco študija na vseh izobraževalnih programih.

 

 

 

Veselimo se srečanja z vami in vas prisrčno pozdravljamo!

 

NT konferenca
Partnerji ORG. TEND
siterip.biz