Multimedijski terminali

Komuniciranje in informiranje

Digitalna doba, računalniki in nove telekomunikacijske tehnologije so pri ljudeh vzpodbudile potrebo po pogostejšem komuniciranju in povezovanju.

 

S prihodom interneta in mobilne telefonije je potreba po izkoriščanju telekomunikacijskih storitev prerasla iz le komuniciranja (interakcije) v komuniciranje in informiranje. Glede na število uporabnikov interneta, klasične telefonije in mobilne telefonije ter WAP servisov (tudi v Sloveniji) lahko mirne duše trdimo, da ta potreba počasi prerašča v zahtevo po stalnem (24/7/365) omogočanju medsebojnega povezovanja in dostopa do čimbolj svežih informacij, ki jih ljudje potrebujejo za svoje delovanje.

 

Seveda si ljudje želimo ob različnih časih na različnih mestih v najkrajšem možnem času priti do potrebnih informacij. Zaradi raznolikosti potreb je za takšne baze predvsem pomembno, katere informacije nudijo, kako pregledno so urejene in kakšen vmesnik (prikazovalnik) pomaga uporabniku pri brskanju po informacijah. Čimbolj urejen in prijazen je vmesnik, bolj bo zadovoljil potrošnika in povečal popularnost uporabe (dokaz so zelo obiskani spletni portali).

 

Ponujamo vam:

  • Multimedijske terminale
  • Programska oprema za nadzor sistema - nadzorni center
  • Programska oprema za upravljanje z vsebino in vmesnikom
  • Programska oprema za delovanje terminalov
  • Integracija in vzdrževanje sistema terminalov
  • Razvoj aplikacij za terminale

 

 

Partnerji ORG. TEND
siterip.biz